Wie zijn wij?

Zorgboerderij op de Wurf biedt de “helpende hand” aan jongeren, volwassenen en ouderen. Het is een unieke locatie waar verschillende activiteiten, belevenissen en werkzaamheden worden aangeboden voor zowel jong als oud.
Juist de combinatie van jongeren en ouderen samen trekt ons erg aan. Samen maken wij er een leuke en zinvolle dag van!


Adriaan van Oorschot – Eigenaar en begeleider jongvolwassenen

Mijn naam is Adriaan van Oorschot, geboren en getogen polderbewoner. Ik ben eigenaar van Zorgboerderij Op de Wurf en van Op d’n Akker. De variërende klussen die de jongeren op de boerderij doen, worden door mij begeleid. Samen met Susan en de deelnemers onderhouden, bouwen en verbouwen we onze prachtige boerderij. De jongeren worden steeds handiger met klussen en omgang met het materiaal, daar geniet ik van!

Er is altijd wat te beleven bij ons, humor staat hoog in het vaandel: een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!


Susan Huising – Begeleider jongvolwassenen

Mijn naam is Susan Huising en sinds augustus 2016 ben ik verantwoordelijk voor het wel en wee van de (jong)volwassen deelnemers bij Zorgboerderij Op de Wurf. Ik ben getrouwd, heb twee kinderen en ben woonachtig in Ens, waar ik ook een kindercoach-praktijk heb. Na 20 jaar gewerkt te hebben in het Speciaal Onderwijs heb ik hier een nieuwe en ontzettend leuke uitdaging gevonden. Ik geniet van het begeleiden en stimuleren van onze deelnemers.

Want zeg nou zelf: we kunnen allemaal zoveel meer dan dat we zelf denken! En dat is nou net wat Adriaan en ik bij onze deelnemers proberen te ontdekken.

 

 


Jacqueline Veltman – Initiatiefnemer en begeleider ouderenzorg

 

Mijn naam is Jacqueline Veltman en ik woon in Emmeloord. September 2015 ben ik samen met Kitty gestart met “Een dag van huis” voor ouderen met een zorgvraag, welke dan ook. Ik ben getrouwd en heb drie zonen. Mijn ervaring in de ouderenzorg heb ik opgedaan in een verzorgingshuis in Emmeloord, waar ik 12 jaar werkzaam ben geweest. Het mooie van “Een dag van huis” vind ik dat we elke deelnemer datgene kunnen bieden waar hij of zij om vraagt. Bij ons heeft iedereen de vrijheid om te doen waar hij of zij zin in heeft.

Mijn dag is geslaagd als iedereen weer tevreden en met een blij gevoel de deur uit gaat.


Kitty Keij – Initiatiefnemer en begeleider ouderenzorg

Mijn naam is Kitty Keij. Ik woon samen met Albert en onze twee kinderen Vera en Bart, op een boerderij in Tollebeek. Voordat ik samen met Jacqueline ouderenzorg “een dag van huis” gestart ben, heb ik 15 jaar in een grote zorginstelling gewerkt als activiteiten begeleidster. Ik vind het mooi om nu kleinschalig zorg op maat te kunnen geven aan onze deelnemers. Tijd voor elkaar, voor de deelnemers maar zeker ook aandacht voor de familie en mantelzorgers.

Echte zorg is niet meetbaar, maar wel voelbaar!